Mail fra digitaliseringsstyrelsen

Pas på phishing: Falske SMS og e-mails om MitID i omløb

19. aug. 2022 — Der er fortsat falske e-mails og sms i omløb fra svindlere, som udgiver sig for at være Digitaliseringsstyrelsen.

Der er fortsat falske e-mails og sms i omløb fra svindlere, som udgiver sig for at være Digitaliseringsstyrelsen. Svindlerne udnytter overgangen fra NemID til MitID til at forsøge at franarre borgere personlige oplysninger og koder. Bliv klogere på, hvordan du spotter en falsk henvendelse, og hvordan du skal forholde dig i situationen.

Pas på phishing: Falske SMS og e-mails i omløb

15. sep. 2021 — Lige nu er der falske e-mails og sms i omløb fra svindlere, som udgiver sig for at være Digitaliseringsstyrelsen.

Lige nu er der falske e-mails og sms i omløb fra svindlere, som udgiver sig for at være Digitaliseringsstyrelsen. Svindlerne forsøger blandt andet at udnytte overgangen fra NemID til MitID til at forsøge at franarre borgere deres personlige oplysninger og koder. Bliv klogere på, hvordan du spotter en falsk henvendelse, og hvordan du skal forholde dig i situationen.

Falske sms’er i omløb – Digitaliseringsstyrelsen

Falske sms’er i omløb

3. feb. 2023 — I forskellige forsøg på phishing har flere modtaget sms og private mails, som udgiver sig for at være fra MitID, …

Der er falske sms’er i omløb fra svindlere, som udgiver sig for at være fra MitID-kundesupport. Svindlerne udnytter MitID til at forsøge at franarre borgere personlige oplysninger og koder. Bliv klogere på, hvordan du spotter en falsk henvendelse, og hvordan du skal forholde dig i situationen.

Falske mails fra Digitaliseringsstyrelsen i omløb: Sådan skal …

Falske mails fra Digitaliseringsstyrelsen i omløb: Sådan skal du forholde dig | BT Samfund – www.bt.dk

15. sep. 2021 — Sådan spotter du en falsk e-mail. Digitaliseringsstyrelsen udsender aldrig officielle henvendelser til borgerne via borgernes private …

Du skal lige tænke dig om en ekstra gang, hvis du har modtaget en e-mail, hvor der står ‘Digitaliseringstyrelsen’ i afsenderfeltet.

Pas på phishing: Falske SMS og e-mails … – Faglige Seniorer

Pas på phishing: Falske SMS og e-mails om MitID i omløb

5. sep. 2022 — Pas på falske e-mails og sms fra svindlere, som udgiver sig for at være Digitaliseringsstyrelsen. Svindlerne udnytter overgangen fra NemID …

Pas på – svindlere udnytter overgangen fra NemID til MitID

Pas på – svindlere udnytter overgangen fra NemID til MitID | Dansk Blindesamfund

20. sep. 2021 — Lige nu er der falske e-mails og sms’er i omløb fra svindlere, der udgiver sig for at være fra Digitaliseringsstyrelsen.

Lige nu er der falske e-mails og sms’er i omløb fra svindlere, der udgiver sig for at være fra Digitaliseringsstyrelsen.

Phishing og smishing – Falske mails og sms’er – Sikkerdigital.dk

Falske mails og sms’er – phishing og smishing

Falske mails og sms’er kaldes phishing og smishing. Det er metoder, som kriminelle bruger til at franarre dig dine personlige oplysninger elektronisk.

Pas på falske internetsider – Phishing – MitID – en sikker løsning

Pas på falske internetsider – Phishing – MitID – en sikker løsning – MitID

Den nemmeste måde at undgå snyd med links er aldrig at klikke på links i emails og SMS. … skal du kontakte Digitaliseringsstyrelsen på info@digst.dk.

Eksempler på phishing – NemID

Nedenfor finder du en række eksempler på phishing e-mail og sms’er. … Digitaliseringsstyrelsen eller Nets DanID vil aldrig bede dig om, at du som borger …

Advarsel: Falske SMS og e-mails om MitID i omløb

Advarsel: Falske SMS og e-mails om MitID i omløb | SecurityUser.com

22. aug. 2022 — Der er fortsat falske e-mails og sms i omløb fra svindlere, som udgiver sig for at være Digitaliseringsstyrelsen.

Der er fortsat falske e-mails og sms i omløb fra svindlere, som udgiver sig for at være Digitaliseringsstyrelsen. Svindlerne udnytter overgangen fra NemID…

Keywords: mail fra digitaliseringsstyrelsen